Het model APPORT met hond

Het model APPORT met hond

Max. aantal deelnemers: 16
Prijs: 125,00

Wegens succes verlengd!

Joachim van Beek en Rinus Biemans organiseren voor voorjager en hond een dagopleiding “Model Apport”.

Op deze cursusdag zullen alle aspecten van het apporteren behandeld worden. Vanaf de eerste pup apportjes tot een volledig betrouwbare apporteur van alle soorten wild, canvas dummy’s en kunststof bumpers eventueel voorzien van vacht en veren.

U werkt met de hond die u meebrengt. De hond is minimaal 7 maanden en maximaal 2 ½ jaar oud. Er wordt geëvalueerd en doelgericht op niveau van voorjager en hond gewerkt en geadviseerd.

U heeft ook de mogelijkheid om in te schrijven en deel te nemen zonder hond. Er is plaats voor 6 personen. Dit is een echte aanrader als u zelf les geeft of dit wenst te gaan doen of gewoon meer kennis wil vergaren. Klik hier om aan te melden zonder hond.

Na het volgen van deze dagopleiding bent u beter in staat uw hond of die van cursisten te begeleiden in het op juiste wijze leren apporteren. De opleiding zal vanuit het welzijn en perceptie van de hond worden beschouwd. Dit is tevens de opleiding voor u indien uw hond, of die van cursisten problemen hebben om
een model apport goed uit te voeren. Alle voorkomende apporteerproblemen zullen worden besproken en behandeld. Duidelijke analyses en constructieve oplossingen worden aangedragen. Joachim en Rinus kunnen zelf met honden van deelnemers technieken demonstreren indien dit wenselijk is. Daarnaast wordt u natuurlijk aan het werk gezet met uw hond. De deelnemers die zonder hond komen hebben voldoende mogelijkheid tot het stellen van vragen en te aanschouwen hoe twee professionals met diverse honden en hun diverse (ras)kenmerken en karakters omgaan in relatie tot “het model apport”.

< terug

Inschrijven voor

Het model APPORT met hond

Deelnemer toevoegen